Amu Daria

 

(Català)

Avui, a la secció de recomanacions, us presentem a uns dels nostres millors amics: L’Associació per a la Promoció Cultural de la Ruta de la Seda: Amu Daria.

L’Associació, que es va fundar a 2007, està formada per viatgers experts i persones nascudes a l’Àsia Central i països de la Ruta de la Seda. Les seves activitats es centren principalment en propostes com xerrades, conferències, tallers i viatges sempre amb la intenció de transmetre’ns la cultura mil·lenària de la Ruta de la Seda.

En ells hem trobat uns companys interessats en l’intercanvi cultural, i amb la seva ajuda i suport hem pogut veure realitzades algunes de les activitats que des de Viatica sempre hem volgut popularitzar, com per exemple la última xerrada sobre Samarkanda o l’últim taller del té, duts a terme a l’Aniversari de Viatica.

Si cerqueu informació sobre països com: Turquia, l’Iran, Afganistan, Uzbekistan, Kirguizistan, Xinjiang, Tibet, Mongòlia o Xina, entre d’altres, aquí teniu l’adreça de la seva pàgina i el seu e-mail de contacte:

http://www.larutadelaseda.cat/

info@larutadelaseda.cat

El pròxim estiu Viatica col·laborarà amb un nou projecte de viatge a l’Uzbekistan dissenyat per Amudaria. Ens encarregarem de l’assistència tècnica en general. Podeu demanar informació tant a Amudaria com al nostre e-mail de Viatica:

viatica@grupoqualitas.es

A partir d’avui trobareu l’enllaç d’Amudaria al nostre apartat de recomanacions de Elblogdeviatica.

Feliços Viatges!!

VIATICA

——————————————————————————————————————————–

(Castellano)

Hoy, en la sección de recomendaciones, os presentamos a uno de nuestros mejores amigos: L’Associació per a la Promoció Cultural de la Ruta de la Seda: Amu Daria.

L’Associació, que se fundó en 2007, está formada por viajeros expertos y personas nascidas en Asia Central y los países de la Ruta de la Seda. Sus actividades se centran principalmente en propuestas como charlas, conferencias, talleres y viajes siempre con la intención de transmitir la cultura milenaria de la Ruta de la Seda.

En ellos hemos encontrado unos compañeros interesados en el intercambio cultural, y con su ayuda y soporte hemos podido ver realizadas algunas de las actividades que desde Viatica siempre hemos querido popularizar, como por ejemplo la última charla sobre Samarkanda o el último taller del té, llevados a cabo por el Aniversario de Viatica.

Si buscais información sobre paises como: Turquía, Irán, Afganistán, Uzbekistán, Kirguizistán, Xinjiang, Tibet, Mongolia o China, entre otros, aquí teneis la dirección de su página y su e-mail de contacto:

http://www.larutadelaseda.cat/

info@larutadelaseda.cat

El próximo verano Viatica colaborará con un nuevo proyecto de viaje a Uzbekistan diseñado por Amudaria. Nos encargaremos de la asistencia técnica en general. Podeis pedir información tanto a Amudaria como a nuestro e-mail de Viatica:

viatica@grupoqualitas.es

A partir de hoy encontraréis el enlace de Amudaria en nuestro apartado de recomendaciones de Elblogdeviatica.

Felices Viajes!!

VIATICA

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s