Acord de Col·laboració entre Viatica i El Timbal

(Català)

Benvolguts Viatgers,

En un dia de celebració per nosaltres volem ocupar l’entrada d’avui per anunciar que Viatica i el Centre de Creació i Formació Escènica El Timbal hem arribat a un acord de col·laboració, en l’engrescadora tasca de desenvolupar projectes que impliquin arts escèniques.

Com ja sabeu, a Viatica sempre ens han agradat les propostes innovadores i originals. Per aquest motiu vam crear el Creative Department, amb la intenció de dissenyar productes propis que combinessin la passió per viatjar i el teatre.

El Timbal, amb una història de més de 40 anys, porta formant actors des de 1969, i ha contribuït enormement en la divulgació de les arts escèniques i dels seus valors a Barcelona. Des de la seva nova Àrea de Creació, vol donar suport a projectes que, com el nostre, volen fomentar la creació escènica, professionalitzar  l’activitat i donar sortides reals a joves actors.

“El Secreto de la dama Roja” és el primer projecte creat íntegrament pel Creative Department de Viatica. De la mà de la seva Directora Artística -Nía Sainz- i d’un valuós equip d’actors, Viatica, amb el suport de El Timbal, treu a la llum un nou concepte de Turisme d’Oci on busca integrar la qualitat del servei turístic (allotjament i gastronomia) amb la qualitat de l’art interpretatiu i escènic en una obra de teatre que dona vida al viatge.

Esperem i desitgem que a partir d’ara els autèntics beneficiats d’aquesta col·laboració sigueu tots vosaltres!

Viatica us desitja Feliços Viatges

Us esperem!

(Castellà)

Queridos Viajeros,

En un día de celebración para nosotros queremos ocupar la entrada de hoy para anunciar que Viatica y el Centro de Creación y Formación Escénica El Timbal hemos llegado a un acuerdo de colaboración, en la atractiva tarea de desarrollar proyectos que impliquen artes escénicas.

Como ya sabéis, en Viatica siempre nos han gustado las propuestas innovadoras y originales. Por este motivo creamos el Creative Department, con la intención de diseñar productos propios que combinen la pasión por viajar y el teatro.

El Timbal, con una historia de más de 40 años, lleva formando actores desde 1969, y ha contribuido enormemente en la divulgación de las artes escénicas y de sus valores en Barcelona. Desde su nueva Área de Creación, quiere dar apoyo a proyectos que, como el nuestro, quieren fomentar la creación escénica, profesionalizar  la actividad y dar salidas reales a jóvenes actores.

“El Secreto de la dama Roja” es el primer proyecto creado íntegramente por el Creative Department de Viatica. De la mano de su Directora Artística -Nía Sainz- y de un valioso equipo de actores, Viatica, con el apoyo de El Timbal, saca a la luz un nuevo concepto de Turismo de Ocio donde busca integrar la calidad del servicio turístico (alojamiento y gastronomía) con la calidad del arte interpretativo y escénico en una obra de teatro que da vida al viaje.

Esperamos y deseamos que a partir de ahora los auténticos beneficiados de esta colaboración seáis todos vosotros!

Viatica os desea Felices Viajes

Os esperamos!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s